جزئیات ممنوعیت سفر بدون تست کرونا-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

جزئیات ممنوعیت سفر بدون تست کرونا

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت توضیحاتی درباره طرح ممنوعیت سفر بدون تست کرونا ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 16
کد خبر: ۶۷۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محسن فرهادی» معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به چگونگی اعمال ممنوعیت جابه‌جایی مسافر بدون دریافت نتیجه تست کرونا، بیان کرد: با توجه به اینکه اجرای طرح از یکم آذر ماه شروع می‌شود، دستگاه‌های مربوط به این موضوع هنوز در حال اعمال نظر هستند، جزئیات طرح هنوز نهایی نشده است، اما اطلاع داده می‌شود.

 

وی ادامه داد: البته توجه داشته باشید که قرار نیست، تست‌های کرونا در فرودگاه یا اتوبوس‌ها انجام شود، بلکه توسط شبکه‌های بهداشت و درمان در آزمایشگاه‌ و یا با کیت‌های رپید انجام می‌شود.

 

فرهادی در مورد میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در وسایل نقلیه درون و برون شهری افزود: وسایل نقلیه‌ برون شهری موارد بهداشتی را بیشتر رعایت می‌کنند، اما توجه داشته باشید که تماس مسافران با هم و همچنین با راننده بیشتر است و طبیعتا باید آن فاصله‌گذاری رعایت شود، اما وضعیت رعایت پروتکل‌ها در وسائل نقلیه عمومی درون شهری خوب نیست، چون تراکم افراد زیاد است.

 

وی ادامه داد: علت اصلی محدودیت‌ها همین است، تا تجمع‌ها کاهش پیدا کند، در این شرایط طبیعتا باید خطوط مترو، اتوبوس و بی آرتی هم خلوت‌تر شود و در این شرایط رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بهتر انجام می‌شود.

 

فرهادی افزود: در حال حاضر هم کنترل‌هایی در سطح شهر انجام می‌شود، اما مسئله‌ اصلی زیرساخت‌های موجود است، چون زیرساخت‌ها ضعیف است، اگر تعداد اتوبوس و واگن مترو را افزایش دهیم، رعایت بهتری در فاصله‌گذاری اجتماعی صورت می‌گیرد و کنترل و نظارت هم توسط متولیان این بخش‌ها و هم نظارت عالی توسط وزارت بهداشت انجام می‌شود، ولی همانطور که گفتم ضعف زیرساختی باعث ایجاد مشکلاتی می‌شود.

 

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد که مردم در صورت مشاهده‌ی تخلف در رابطه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس برقرار کنند./ایلنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار